Fragt & Returret

Leveringstiden afhænger af det købte produkt.

Wall Art / Accessories / Fashion: 2-7 dages levering.

POD varer: 2-4 uger.

Grundet Covid-19 kan der i øjeblikket opleves længere leveringstid. Men vi skal i så fald nok holde dig underrettet.

Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og / eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet / ydelsen. Du skal reklamere i “rimelig tid” efter du har opdaget manglen / fejlen. NENA vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten sendes en mail til: info@nena.dk

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

14 dages fortrydelsesret
Fortrydelsesretten giver dig ret til at fortryde købet uden angivelse af årsag. For at udnytte fortrydelsesretten skal du, senest 14 dage efter modtagelse af varen, give NENA meddelelse herom pr. brev, e-mail eller telefon med henvisning til ordrenummeret. Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. Dvs. du bærer risikoen for at varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.

Det eneste, du skal betale, når du bruger din fortrydelsesret, er transporten af varen tilbage til sælgeren NENA, medmindre I har aftalt andet. Hvis du nægter at tage imod varen, når den kommer, kan vi (NENA) opkræve et beløb, hvis der er udgifter forbundet med returneringen.

Du skal herefter returnere varen uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter den dato, hvor du har meddelt NENA, at du vil udnytte din fortrydelsesret. Fristen er overholdt, hvis du blot returnerer eller afsender varen inden udløbet af de 14 dage.

Undtagelser til fortrydelsesretten
Du har ingen fortrydelsesret i disse tilfælde:

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Sælger skal refundere det beløb, som du har betalt for varen. Beløbet skal refunderes uden unødig forsinkelse til dig og senest 14 dage fra den dato, hvor sælger har modtaget din meddelelse om at udnytte fortrydelsesretten. Sælger kan dog tilbageholde beløbet, indtil varen er modtaget retur, eller du har fremlagt dokumentation for, at varen er returneret, alt efter hvilket tidspunkt, der er tidligst.

Varens stand ved returnering
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering end, hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. 

Hvis NENA vurderer at varen er prøvet, udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Udgifter og risiko ved returnering
Du skal selv afholde udgifterne for returnering af varen. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering til dig, og indtil den er returneret til Sælger.

Print on Demand produkter 
Disse produkter omfatter ikke 14 dages returretten, da denne varer er fremstillet specielt til køber. (Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.)

Refusion
Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af regnr og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.